Centerpartiet i Åmål

– för en närodlad politik

Närodlat i Åmål

Vi är garanten för nya hyresrätter

åmål grupp

Företagen skapar jobben

Åmål ska vara bäst i klassen för företagen. Det är i företagen jobben skapas och företagen behöver kunniga och motiverade ungdomar som medarbetare. Kommunen ska kratta manegen med bästa möjliga utbildning, attraktiv kommun och gott företagsklimat. Så skapas jobb och utveckling i Åmål. Centerpartiet vill satsa på besöksnäring, kultur och produktion av varor och tjänster.

Nya lösningar för miljö och jobb

Åmål ska vara i framkant när det gäller miljö och klimat. Vi ska ta till oss det senaste och det bästa när det gäller miljöteknik/förnybar energi – el- och biogasdrivna bilar ska snart vara vanliga på Åmåls gator. Vi ska gynna utvecklingen av nya lösningar, nya jobb och ett hållbart samhälle.

Närodlad politik ger levande landsbygd

I Åmål ska maten i skolan och i vården komma från närområdet. Den ska lagas från grunden och de som äter den ska ha med matlagningen i vardagen. Lukten av god mat och smaken av fina råvaror är ingen lyx, det är Åmålsborna värda. Hela kommunen ska leva – utbyggt bredband, bättre och smartare kollektivtrafik och service ska fungera för alla i hela kommunen.

 

Läs mer om oss på: www3.centerpartiet.se/Lokal/amal/

Kontakt:
Kretsordförande
Leif Aronsson
0705-25 06 91, liefa@hotmail.com

Senast sagt i Centerpartiet: