Centerpartiet i Dals-Ed

– för en närodlad politik

Närodlat i Dals-Ed

dals-ed
Översta raden fr. vänster: Åke Jansson, Samer Daher, Gösta Schagerholm, Morten Johnsen, Kenneth Gustavsson, Ture Olsson, Bengt Liedholm, Lennart Lundgren, Ingvar Johannesson, Göran Färnström. Nedre raden, fr. vänster: Elisabeth Forsdahl, Johanna Jawahrer, Ismail Bourgi, Martin Carling, Anna Johansson, Eva A Johansson

Närodlad kommunpolitik

För oss i Centerpartiet är det självklart att Dals-Ed ska bestå som egen kommun även i framtiden. Vi vill samverka med grannkommuner och utveckla digitala lösningar för att säkerställa service och utveckling.

Hållbar kommun
Miljö- och klimatfrågorna är en av framtidens stora utmaningar även i Dals-Ed. Vi vill satsa på förnyelsebar energi, göra oss fossiloberoende och se till att vi serverar mat i våra kök som vi kan vara stolta över.

Ungdomar – kommunens framtid
Att prioritera ungdomars möjlighet till jobb är en självklarhet för Centerpartiet. Det vill vi bl.a. göra genom att slå vakt om kvalitén i skolan, genom praktik- platser för ungdomar samt med ett närodlat företagsklimat i toppklass.

 

Läs mer om oss:
http://www3.centerpartiet.se/Lokal/Dals-Ed/

Vi vill satsa på förnyelsebar energi, göra oss fossiloberoende och se till att vi serverar mat i våra kök som vi kan vara stolta över.

Centerpartiet Dals Ed

Senast sagt i Centerpartiet:

martin

Martin Carling

Nr 1 på kommunlista
070-663 40 03

anna

Anna Johansson

Nr 2 på kommunlista

kenneth

Kenneth Gustavsson

Kretsordförande och nr 3 på kommunlista
070-625 39 24,
kenneth.gustavsson@centerpartiet.se

eva

Eva A Johansson

Nr 4 på kommunlista
070-515 41 03